News

Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал! Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал!

14/08/2022

Во среда, на 5-ти април точно на пладне стартува специјалната онлајн акција на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н. РАН КОРМОРАН билети за Фестивалот кои ќе се продаваат само во ограничен…

Read more...
Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8 Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8

14/08/2022

Грин Бич Фестивал на 29-ти јули (сабота) ќе го претстави своето ново, осмо издание заедно со харизматичниот великан на електронската музичка сцена – СВЕН ВАТ (Sven Väth). Еден од најдобрите…

Read more...
РАН КОРМОРАН акција на Д ФЕСТИВАЛ! РАН КОРМОРАН акција на Д ФЕСТИВАЛ!

14/08/2022

Време е за убави нешта и единственото кај нас фестивалско летување на Д ФЕСТИВАЛ! Во среда, на 5-ТИ АПРИЛ точно НА ПЛАДНЕ стартува акцијата на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н.…

Read more...
ХЛАДНО ПИВО во Скопје! ХЛАДНО ПИВО во Скопје!

14/08/2022

ХЛАДНО ПИВО, најголемиот хрватски претставник на панк рок естетиката, предводен од Миле Кекин, на 24-ти февруари ќе настапи во Скопје, во рамки на големата турнеја со последниот албум „Dani zatvorenih…

Read more...
ЕСМА И ЈАС... ЕСМА И ЈАС...

14/08/2022

Сцена 1.Пред 20 години... Читајќи весник на факс, не знам зошто погледнав на часовникот и сфатив дека прочитаното време речиси се совпаѓа со времето од мојот часовник. Станав, си ја…

Read more...
Со рекордна посетеност заврши ТАКСИРАТ 18 Со рекордна посетеност заврши ТАКСИРАТ 18

14/08/2022

ТАКСИРАТ 18 заврши вчера на пладне, кога последните посетители ја напуштија Таксират Афтер Журката во Капан Ан, а откако вечерта од петок кон сабота во преполната Метрополис Арена илјадници посетители…

Read more...
Бесплатен јавен градски превоз за ТАКСИРАТ Бесплатен јавен градски превоз за ТАКСИРАТ

14/08/2022

Во петок (9-ти декември), во Метрополис Арена во Скопје ќе се одржи главната вечер на ТАКСИРАТ, а Фестивалот за сите свои посетители обезбеди бесплатен јавен градски превоз! Оваа поволност за…

Read more...