Концертот на Андре Риу презакажан за 12.11.2021

Концертот на Андре Риу презакажан за 12.11.2021

Почитувани,

Моменталните безбедносни мерки за заштита од корона вирусот на јавни настани, дозволуваат присуство на само илјада посетители, а интересот и продадените билети за концертот на Андре Риу, закажан за 27-ми ноември 2020-та година, се значително поголеми. Поради наведените причини, заедно со тимот на Андре Риу, одлучивме дека правилниот чекор во овој момент, е годинашниот концерт да го презакажеме за 12.11.2021-ва година, со цел сите љубители на неговата музика да имаат можност да присуствуваат на ова прекрасно концертно искуство.

“Здраво, драги мои пријатели од Македонија! Јас и мојот оркестар со нетрпение го очекувавме враќањето во вашата прекрасна земја и големиот настап пред македонската публика. Но, безбедноста на големото “Андре Риу семејство“, составено од вас - мојата драга публика, целиот мој тим и музичарите, секогаш доаѓа на прво место! Ви благодариме за трпението и ве моламе да останете во добро здравје! Многу љубов од Мастрихт!” - вели Андре Риу.

Сите набавени билети остануваат валидни за новиот датум - 12.11.2021-ва година во СЦ “Борис Трајковски”. 

Билети и информации за концертот на: mktickets.mk и www.andrerieu.com