Паднаа Берлин и Прага

Паднаа Берлин и Прага

Со преполни клубови во Берлин и Прага, САРС викендов на својата мапа поставија уште два освоени градови.

Белградскиот состав прво настапи во петокот (17-ти април) во берлинскиот клуб Би Нуу, за следната ноќ да го наполнат и Рок Кафе во Прага.

По двата настапи во германската и чешка престолнина, на агендата на САРС за мај и јуни се преку 20 настапи во Србија, Словенија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Хрватска.

Еве ја атмосферата од Берлин и Прага:

2015-04-18-00.57.53

sarsberlin1

sarsberlin2

sarspraga1

sarspraga2