ЊУ АЛБУМ! JUNE со `Indian Summer `

ЊУ АЛБУМ! JUNE со `Indian Summer `

Втор албум на ЏУН или JUNE, во понеделник (22.12.), 21:00 во СОУЛМАТИК!

INDIAN SUMMER е името на одлично спакуваната нова музика искреирана од Бојана Низамовска, Филип Арсов, Данчо Поповски и Анте Гулин - тимот на JUNE, со одлична креативна поддршка од Кристијан Евго на акустична и електрична гитара, укулеле и придружни вокали, Јане Трајковски - труба, Огнен Анастасовски - пијано, Александар Ниниќ на туба, Ненад Тонкин пијано/хармоника и Горан Муратовски на виолина.

Албумот е 17то издание на Пасворд Продукција.

Влезот е слободен

Дојдете на убајни!

За напамет:

COUNT YOUR BLESSINGS

10867068 10153637294460752 1827484703 n