НЕРАБОТЕН ДЕН

НЕРАБОТЕН ДЕН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Многу прашања стигнаа зошто во недела е Таксират.

Еве кратко само да објавиме за тие што не знаат дека понеделник, ден после фестивалот е неработен ден!

Така да, опуштено!