Hvala ZG!

Hvala ZG!

ЗАГРЕБ! Најголем соло концерт во кариерата на С.А.Р.С. или во превод - распродаден ДОМ СПОРТОВА!

(Не)очекувано? 

Додека да се разбудат медиумите после прекраснава концертна вечер, еве фотки од САРС фановите во Загреб кои синоќа после концерт еуфорично ја пренесуваа атмосферата по социјалните мрежи и со нетрпение го чекаат следното С.А.Р.С. дружење.

Десет илјадна публика пред Жарко и цел бенд значеше ова:

are

S.A.R.S.-Dom-sportova.-fjpg

Фото: Ведран Метелко

1504079 10203179425430023 3168965066838689965 n

" Jos Uvijek Neamputirana Ruka Nesatrianija"

10177918 662662987181676 5711627103159088784 n

10639595 10154718656910627 1564059608333538093 n

10635715 10152786509359481 5210814224195985248 n