Одложени концертите на Страјк и Лајбах

Одложени концертите на Страјк и Лајбах

Другари,

Поради моменталната здравствена ситуација и се’ построгите ограничувања и мерки, решивме двата наредни настани во склоп на 22-рото издание на Таксират Фестивал – концертот на Страјк и концертот на Laibach, да ги одложиме за поубави времиња, со цел сите кои имаат желба, да можат да присуствуваат.

Билетите остануваат достапни во продажба онлајн на – https://taksirat.mk/bileti/, a сите досега набавени билети остануваат валидни за новите датуми кои ќе ги објавиме дополнително.

Исто така, отворена е и можноста за поврат на средствата преку MkTickets и This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.