Andre Rieu со специјална порака до македонската публика

Andre Rieu со специјална порака до македонската публика

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кралот на валцерот Andre Rieu испрати специјална порака до македонската публика!

Видеото може да го погледнете на следниот линк - https://www.youtube.com/watch?v=hHYM3BNOiak

Билетите за концертот на Andre Rieu на 27-ми ноември 2020 година се достапни во продажба и може да се набават ТУКА