Одложен е соло концертот на In Flames

Одложен е соло концертот на In Flames

Поради моменталната ситуација во врска со COVID-19, со тешко срце соопштуваме дека In Flames мора да ја презакажат претстојната турнеја во Европа и Велика Британија, а со тоа и настапот во Скопје на 15-ти мај 2020.
Работиме напорно да најдеме нов датум за концертот, а повеќе информации ќе имаме набрзо.
Вашиот билет ќе важи за новиот датум, затоа ве молиме чувајте го и бидете трпеливи.
Се гледаме наскоро & останете безбедни Jesterheads