Итно известување: Дубиоза радио шоу!

Итно известување: Дубиоза радио шоу!

Дубиоза Колектив @ radiOrakel ~ вечерва, 19:00 часот!!!

Чујте ги во живо песните од новиот албум „Wild Wild East“!!!
Радио Оракел , 19ч.! Закачете се!