Mirko - Kultur NajAktiv

Mirko - Kultur NajAktiv

У пизду матер, пишувам веќе само да се опростам од блиските... Мирко пријателе, почивај во мир, фала што ме запозна, што ми помогна, што ми покажа што е Kultur Aktiv.

Космо ќе биде горд на тебе, како сите нас што ти бевме другари!

Не, не, не... ја, ја, ја... го слушам твојот германски акцент... Мирко, партизану наш... овој ПИН ти го посветуваме тебе, нашиот луд мотиватор!

http://www.kulturaktiv.org/kontakt-mitarbeiter/mirko-sennewald-2/