МКЦ, Скопје

RICHIE HAWTIN - втор мега хедлајнер на GREEN BEACH FESTIVAL 2017 RICHIE HAWTIN - втор мега хедлајнер на GREEN BEACH FESTIVAL 2017

20/04/2017

ГРИН БИЧ не би бил вистински Фестивал доколку го нема и својот втор фестивалски ден, а тоа значи и уште…

Read more...
Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал! Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал!

05/04/2017

Во среда, на 5-ти април точно на пладне стартува специјалната онлајн акција на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н. РАН КОРМОРАН…

Read more...
Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8 Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8

05/04/2017

Грин Бич Фестивал на 29-ти јули (сабота) ќе го претстави своето ново, осмо издание заедно со харизматичниот великан на електронската…

Read more...
РАН КОРМОРАН акција на Д ФЕСТИВАЛ! РАН КОРМОРАН акција на Д ФЕСТИВАЛ!

29/03/2017

Време е за убави нешта и единственото кај нас фестивалско летување на Д ФЕСТИВАЛ! Во среда, на 5-ТИ АПРИЛ точно…

Read more...
ХЛАДНО ПИВО во Скопје! ХЛАДНО ПИВО во Скопје!

27/01/2017

ХЛАДНО ПИВО, најголемиот хрватски претставник на панк рок естетиката, предводен од Миле Кекин, на 24-ти февруари ќе настапи во Скопје,…

Read more...
ЕСМА И ЈАС... ЕСМА И ЈАС...

15/12/2016

Сцена 1.Пред 20 години... Читајќи весник на факс, не знам зошто погледнав на часовникот и сфатив дека прочитаното време речиси…

Read more...
Со рекордна посетеност заврши ТАКСИРАТ 18 Со рекордна посетеност заврши ТАКСИРАТ 18

11/12/2016

ТАКСИРАТ 18 заврши вчера на пладне, кога последните посетители ја напуштија Таксират Афтер Журката во Капан Ан, а откако вечерта…

Read more...
Бесплатен јавен градски превоз за ТАКСИРАТ Бесплатен јавен градски превоз за ТАКСИРАТ

05/12/2016

Во петок (9-ти декември), во Метрополис Арена во Скопје ќе се одржи главната вечер на ТАКСИРАТ, а Фестивалот за сите…

Read more...
View all News