News

ЛУЗЕР ФЕСТ Конкурс ОПЕН ! ЛУЗЕР ФЕСТ Конкурс ОПЕН !

15/11/2018

Hey  Lоser,  where are you going with that guitar in your hand!!!                       Почитувани поддржувачи на несубвенционираните идеи и македонски…

Read more...
Фед Ле Гранд ја помести плажа Парк Фед Ле Гранд ја помести плажа Парк

15/11/2018

Хајнекен Грин Бич Фестивал вчера беше местото. Под полната Месечина на брегот на Охридското Езеро, Фед Ле Гранд приреди незаборавно шоу, кое долго ќе го раскажуваат преку 7-те илјади посетители…

Read more...
И MC Wasp на Хајнекен Грин Бич Фестивал И MC Wasp на Хајнекен Грин Бич Фестивал

15/11/2018

Австралискиот драм енд бејс и хип хоп продуцент - MC Wasp, се приклучува на шоуто на Кирил Џајковски и ТК Вондер на 6-от Хајнекен Грин Бич Фестивал. Џајковски, ТК Вондер…

Read more...
Џајковски и ТК Вондер за продолжение од соништата Џајковски и ТК Вондер за продолжение од соништата

15/11/2018

Хајнекен Грин Бич Фестивал за прв пат ги пречекува Џајковски и ТК Вондер. По 31.07, денот кој Фед Ле Гранд ќе го обележи како најжестокиот петок годинава, следува продолжение од…

Read more...
Расположени за таен концерт на Д Фестивал? Расположени за таен концерт на Д Фестивал?

15/11/2018

Псст... тајни концерти на Д Фестивал! Биди еден од дваесетмината најпривилегирани фестивалџии во Дојран и уживај во некој од 3-те тајни концерти на Д Фестивал. На секој од тајните концерти ќе…

Read more...
Д Фестивал е спремен! Д Фестивал е спремен!

15/11/2018

За 7 дена почнува Д Фестивал. Интересот и повратната реакција која ја добиваме надмина се' што очекувавме. Со оглед на понудата што ја спремивме, енергијата која ја вложивме и одличната…

Read more...
ХП за спуштените фабрички рампи ХП за спуштените фабрички рампи

15/11/2018

Хладно Пиво го објавија спотот за песната "Фирма" од последниот албум "Дани затворених врата". Објаснувања не треба... песната и спотот зборуваат сами.

Read more...