News

Earlybird билети за Грин Бич Фестивал Earlybird билети за Грин Бич Фестивал

14/12/2018

Почнува продажбата на билетите за претстојното, осмо издание на GREEN BEACH FESTIVAL кој ќе се одржува на 28-ми и 29-ти јули, на плажата Парк во Охрид! Во рамки на оваа…

Read more...
RICHIE HAWTIN - втор мега хедлајнер на GREEN BEACH FESTIVAL 2017 RICHIE HAWTIN - втор мега хедлајнер на GREEN BEACH FESTIVAL 2017

14/12/2018

ГРИН БИЧ не би бил вистински Фестивал доколку го нема и својот втор фестивалски ден, а тоа значи и уште еден мега-хедлајнер со кој е загарантирано дека ова лето на…

Read more...
Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал! Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал!

14/12/2018

Во среда, на 5-ти април точно на пладне стартува специјалната онлајн акција на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н. РАН КОРМОРАН билети за Фестивалот кои ќе се продаваат само во ограничен…

Read more...
Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8 Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8

14/12/2018

Грин Бич Фестивал на 29-ти јули (сабота) ќе го претстави своето ново, осмо издание заедно со харизматичниот великан на електронската музичка сцена – СВЕН ВАТ (Sven Väth). Еден од најдобрите…

Read more...
РАН КОРМОРАН акција на Д ФЕСТИВАЛ! РАН КОРМОРАН акција на Д ФЕСТИВАЛ!

14/12/2018

Време е за убави нешта и единственото кај нас фестивалско летување на Д ФЕСТИВАЛ! Во среда, на 5-ТИ АПРИЛ точно НА ПЛАДНЕ стартува акцијата на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н.…

Read more...
ХЛАДНО ПИВО во Скопје! ХЛАДНО ПИВО во Скопје!

14/12/2018

ХЛАДНО ПИВО, најголемиот хрватски претставник на панк рок естетиката, предводен од Миле Кекин, на 24-ти февруари ќе настапи во Скопје, во рамки на големата турнеја со последниот албум „Dani zatvorenih…

Read more...
ЕСМА И ЈАС... ЕСМА И ЈАС...

14/12/2018

Сцена 1.Пред 20 години... Читајќи весник на факс, не знам зошто погледнав на часовникот и сфатив дека прочитаното време речиси се совпаѓа со времето од мојот часовник. Станав, си ја…

Read more...