News

Baildsa спремни за концертот на Ману Чао во Скопје! Baildsa спремни за концертот на Ману Чао во Скопје!

22/10/2018

Со жесток концерт овие момци ви се претставија на Д Фестивал и Пиволенд 2012, а овој пат, „Баилдса“ ве поздравуваат со видето кое го подготвија во нивни стил и ве очекуваат…

Read more...
Само уште 3 дена за Ману Чао промо картите Само уште 3 дена за Ману Чао промо картите

22/10/2018

Утре, 7ми септември стартува балканската турнеја на МАНУ ЧАО *Ла Вентура*, која своето финале ќе го има во Скопје, на 21ви септември. Единаесет години по еден од најдобрите концерти кои…

Read more...
Предгрупи на Ману Чао Ла Вентура Предгрупи на Ману Чао Ла Вентура

22/10/2018

За само неколку дена, на 7 септември, стартува долго очекуваната балканска турнеја на Ману Чао Ла Вентура, која своето финале ќе го има токму во Скопје, на 21 септември. Единаесет…

Read more...
Следна дестинација на Суперхикс: Романија и Бугарија Следна дестинација на Суперхикс: Романија и Бугарија

22/10/2018

Суперхикс банда инструментале заминуваат на продолжен викенд и мини-турнеја во Бугарија и Романија, со која ја привршуваат летната концертна сезона. Како дел од овој „тур-лег“, Хикси вечерва (22 август) најпрво…

Read more...
Нов контингент промо влезници за GREEN BEACH Нов контингент промо влезници за GREEN BEACH

22/10/2018

На 2 август, на плажата Парк во Охрид нѐ очекува новото издание на грандиозниот Green Beach фестивал, а за сите вљубеници во електронската музика, фестивалот најавува нови поволности. Годинава веќе…

Read more...
11 години подоцна: МАНУ ЧАО ЛА ВЕНТУРА на Скопско лизгалиште 11 години подоцна: МАНУ ЧАО ЛА ВЕНТУРА на Скопско лизгалиште

22/10/2018

Единаесет години по еден од најдобрите концерти кои било кога се одржале кај нас, на 21. септември МАНУ ЧАО (MANU CHAO) се враќа на истата локација, Скопското лизгалиште. Среќата повторно се…

Read more...
Првите артисти на Д ФЕСТИВАЛ 2013 Првите артисти на Д ФЕСТИВАЛ 2013

22/10/2018

Во организација на Пасворд Продакшн и Антена 5 Радио, на 27ми јули (сабота) ќе се одржи третото издание на Д Фестивал, а паркингот Гранит во Дојран повторно ќе биде местото…

Read more...