News

Нов видео-спот на Суперхикс Нов видео-спот на Суперхикс

17/07/2018

Суперхикс банда инструментале денес (понеделник, 07.10.2013) премирено ќе го претстави на публиката новиот видео спот снимен за песната „СКОК“. Премиерното емитување на новиот спот ќе биде на регионалниот музички канал…

Read more...
Таксират петта година по ред влегува меѓу најдобрите Таксират петта година по ред влегува меѓу најдобрите

17/07/2018

„Таксират“ Фестивал повторно е номиниран меѓу најдобрите фестивали во Европа кои се вклучени во изборот за Европските фестивалски награди (European Festival Awards). Ова е петта номинација по ред на „Таксират“,…

Read more...
Импресии од Ману Чао *Ла Вентура* Импресии од Ману Чао *Ла Вентура*

17/07/2018

„Револуционерот пукаше од своето најсилно музичко оружје: Беа потребни единаесет години за да може македонскиот народ повторно да ги доживее и да ги почувствува искрената енергија и љубов на големиот…

Read more...
Последни детали за концертот на Ману Чао Последни детали за концертот на Ману Чао

17/07/2018

Пред утрешната средба, еве ги и последните детали околу концертот на МАНУ ЧАО ЛА ВЕНТУРА... Поради очекуваната гужва на утрешниот концерт и строго ограничениот паркинг простор во околината на Скопско…

Read more...
Утре на Ману Чао... Утре на Ману Чао...

17/07/2018

Скопје е конечно пред долгоочекуваниот концертот на МАНУ ЧАО ЛА ВЕНТУРА! Единаесет години по еден од најдобрите концерти кои било кога се одржале кај нас, легендарниот музички револуционер Ману Чао…

Read more...
Ману Чао *Ла Вентура* пристигнаа! Ману Чао *Ла Вентура* пристигнаа!

17/07/2018

Скопје се разведрува!!! Се гледаме сите заедно во сабота на Скопско лизгалиште!

Read more...
Ману Чао најавува повеќе од два часа концерт Ману Чао најавува повеќе од два часа концерт

17/07/2018

За помалку од три дена легендарниот музички револуционер Ману Чао, по 11 години се враќа на Скопското лизгалиште, каде на 21. септември ќе ја има третата средба со македонската публика…

Read more...