News

За арно, за убаво! За арно, за убаво!

23/05/2019

                                                           …

Read more...
Голем белградски концерт во Март! Голем белградски концерт во Март!

23/05/2019

С.А.Р.С. ќе го одржи досега најголемиот самостоен концерт во Белград, на 7ми март 2015та година, во Хала Спортова и во организација на промотерската куќа Лонг Плеј од Белград. "Хала Спортова…

Read more...
Вечер е Indian Summer! Вечер е Indian Summer!

23/05/2019

Да не ни се изгубите вечер, ве чекаме после 21ч!  

Read more...
А вака во Зеница! А вака во Зеница!

23/05/2019

Прв регионален Red Bull Soundclash во преполната Арена во Зеница! Единствено музичко искуство, нов концепт на настапите во живо, во кој се сретнуваат два бенда со различни стилови и профили.…

Read more...
ЊУ АЛБУМ! JUNE со `Indian Summer ` ЊУ АЛБУМ! JUNE со `Indian Summer `

23/05/2019

Втор албум на ЏУН или JUNE, во понеделник (22.12.), 21:00 во СОУЛМАТИК! INDIAN SUMMER е името на одлично спакуваната нова музика искреирана од Бојана Низамовска, Филип Арсов, Данчо Поповски и…

Read more...
Домашна Нова Година Домашна Нова Година

23/05/2019

Со Суперхикс ќе славиме Нова Година! На Скопски Саем од 21 часот па додека не` држи глас и нозе, со Гоце САФ и Пистолеро, Пеперминт, Самоил Радински, и нашите Суперхикс…

Read more...
Живели! Живели!

23/05/2019

Им благодариме на сите пријатели на фестивалот, благодарение на чија поддршка беше реализирано 16. издание на „Таксират“, на сите кои на било кој начин беа дел од реализацијата и особено…

Read more...