News

Повик! Повик!

25/04/2018

  Млади и неафирмирани бендови од регионот ќе имаат можност да снимаат во професионални студија! Платформата “Converse Rubber Tracks” ги повикува младите бендови од  Македонија     Програмата Converse Rubber…

Read more...
За арно, за убаво! За арно, за убаво!

25/04/2018

                                                           …

Read more...
Голем белградски концерт во Март! Голем белградски концерт во Март!

25/04/2018

С.А.Р.С. ќе го одржи досега најголемиот самостоен концерт во Белград, на 7ми март 2015та година, во Хала Спортова и во организација на промотерската куќа Лонг Плеј од Белград. "Хала Спортова…

Read more...
Вечер е Indian Summer! Вечер е Indian Summer!

25/04/2018

Да не ни се изгубите вечер, ве чекаме после 21ч!  

Read more...
А вака во Зеница! А вака во Зеница!

25/04/2018

Прв регионален Red Bull Soundclash во преполната Арена во Зеница! Единствено музичко искуство, нов концепт на настапите во живо, во кој се сретнуваат два бенда со различни стилови и профили.…

Read more...
ЊУ АЛБУМ! JUNE со `Indian Summer ` ЊУ АЛБУМ! JUNE со `Indian Summer `

25/04/2018

Втор албум на ЏУН или JUNE, во понеделник (22.12.), 21:00 во СОУЛМАТИК! INDIAN SUMMER е името на одлично спакуваната нова музика искреирана од Бојана Низамовска, Филип Арсов, Данчо Поповски и…

Read more...
Домашна Нова Година Домашна Нова Година

25/04/2018

Со Суперхикс ќе славиме Нова Година! На Скопски Саем од 21 часот па додека не` држи глас и нозе, со Гоце САФ и Пистолеро, Пеперминт, Самоил Радински, и нашите Суперхикс…

Read more...