News

Мјузиклот Монти Пајтон Спамалот е ЦЕЛОСНО РАСПРОДАДЕН! Мјузиклот Монти Пајтон Спамалот е ЦЕЛОСНО РАСПРОДАДЕН!

25/03/2019

На помалку од 4 недели пред одржувањето, РАСПРОДАДЕНИ СЕ СИТЕ БИЛЕТИ за ексклузивната изведба на хит-мјузиклот МОНТИ ПАЈТОН СПАМАЛОТ во Скопје! Музичката комедија базирана на филмот „Монти Пајтон и Светиот Грал“…

Read more...
Таксиратирај и ти! Повик за волонтери на Таксират! Таксиратирај и ти! Повик за волонтери на Таксират!

25/03/2019

ТАКСИРАТ ги повикува сите млади луѓе кои сакаат да станат дел од тимот на ТАКСИРАТ ВОЛОНТЕРИ и да стекнат драгоцени искуства на фестивалот, да се пријават на конкурсот „Таксиратирај и…

Read more...
Нов ограничен број на партер и фан-пит билети за Жан-Мишел Жар Нов ограничен број на партер и фан-пит билети за Жан-Мишел Жар

25/03/2019

Радосна вест за сите фанови на Жан-Мишел Жар кои не успеаја да ги набават распродадените фан-пит и партер влезници: по огромниот број реакции од публиката и барања за овие билети…

Read more...
Распродадени се фан-пит и партер билетите за ЖАН-МИШЕЛ ЖАР! Распродадени се фан-пит и партер билетите за ЖАН-МИШЕЛ ЖАР!

25/03/2019

Остануваат уште безмалку 20 дена до одржувањето на концертот на легендарниот ЖАН-МИШЕЛ ЖАР во Скопје, а веќе е распродаден речиси 70% од вкупниот капацитет за овој ексклузивен настан на ТАКСИРАТ,…

Read more...
Победникот на ЛУЗЕР ФЕСТ ќе ја отвори главната вечер на ТАКСИРАТ Победникот на ЛУЗЕР ФЕСТ ќе ја отвори главната вечер на ТАКСИРАТ

25/03/2019

Конкурсот на ЛУЗЕР ФЕСТ продолжува до 23-ти октомври! Еден од омилените настани во рамки на ТАКСИРАТ, најдругарскиот и најпозитивниот ЛУЗЕР ФЕСТ според бројот на досега пристигнатите пријави за учество, годинава…

Read more...
Фестивал во фестивал: ПИН конференција и шоукејс фестивал на ТАКСИРАТ Фестивал во фестивал: ПИН конференција и шоукејс фестивал на ТАКСИРАТ

25/03/2019

Словенија земја во фокус на ПИН! ТАКСИРАТ го претставува и новото издание на ПИН музичката конференција која годинава ќе се одржи на 25-ти и 26-ти ноември во Младински Културен Центар…

Read more...
Рекордна распродажба на промо-билетите за ТАКСИРАТ Рекордна распродажба на промо-билетите за ТАКСИРАТ

25/03/2019

До главната вечер на ТАКСИРАТ фестивал остануваат уште речиси два месеци, а веќе е целосно распродаден првиот контингент влезници! Почетокот на продажбата на супер-промотивните влезници беше одбележан со досега незабележан…

Read more...