News

Импресии од Ману Чао *Ла Вентура* Импресии од Ману Чао *Ла Вентура*

19/10/2018

„Револуционерот пукаше од своето најсилно музичко оружје: Беа потребни единаесет години за да може македонскиот народ повторно да ги доживее и да ги почувствува искрената енергија и љубов на големиот…

Read more...
Последни детали за концертот на Ману Чао Последни детали за концертот на Ману Чао

19/10/2018

Пред утрешната средба, еве ги и последните детали околу концертот на МАНУ ЧАО ЛА ВЕНТУРА... Поради очекуваната гужва на утрешниот концерт и строго ограничениот паркинг простор во околината на Скопско…

Read more...
Утре на Ману Чао... Утре на Ману Чао...

19/10/2018

Скопје е конечно пред долгоочекуваниот концертот на МАНУ ЧАО ЛА ВЕНТУРА! Единаесет години по еден од најдобрите концерти кои било кога се одржале кај нас, легендарниот музички револуционер Ману Чао…

Read more...
Ману Чао *Ла Вентура* пристигнаа! Ману Чао *Ла Вентура* пристигнаа!

19/10/2018

Скопје се разведрува!!! Се гледаме сите заедно во сабота на Скопско лизгалиште!

Read more...
Ману Чао најавува повеќе од два часа концерт Ману Чао најавува повеќе од два часа концерт

19/10/2018

За помалку од три дена легендарниот музички револуционер Ману Чао, по 11 години се враќа на Скопското лизгалиште, каде на 21. септември ќе ја има третата средба со македонската публика…

Read more...
„Кирил Џајковски завладеа на сцената“ „Кирил Џајковски завладеа на сцената“

19/10/2018

Летната концертна сезона од годинашната турнеја на Кирил Џајковски помина во знакот на повеќе исклучителни настапи на реномираните музички фестивали низ Европа, меѓу кои и убедливо најголемиот отворен фестивал во…

Read more...
Поздрав од CONQUERING LION Поздрав од CONQUERING LION

19/10/2018

Пред долгоочекуваниот концерт на легендарниот музички револуционер Ману Чао, ви пренесуваме уште еден видео поздрав, овој пат од „Конкоринг Лајон“!„Се гледамо тамо добри људи!“МАНУ ЧАО *ЛА ВЕНТУРА* || Скопско лизгалиште…

Read more...