News

Ману Чао *Ла Вентура* пристигнаа! Ману Чао *Ла Вентура* пристигнаа!

25/04/2018

Скопје се разведрува!!! Се гледаме сите заедно во сабота на Скопско лизгалиште!

Read more...
Ману Чао најавува повеќе од два часа концерт Ману Чао најавува повеќе од два часа концерт

25/04/2018

За помалку од три дена легендарниот музички револуционер Ману Чао, по 11 години се враќа на Скопското лизгалиште, каде на 21. септември ќе ја има третата средба со македонската публика…

Read more...
„Кирил Џајковски завладеа на сцената“ „Кирил Џајковски завладеа на сцената“

25/04/2018

Летната концертна сезона од годинашната турнеја на Кирил Џајковски помина во знакот на повеќе исклучителни настапи на реномираните музички фестивали низ Европа, меѓу кои и убедливо најголемиот отворен фестивал во…

Read more...
Поздрав од CONQUERING LION Поздрав од CONQUERING LION

25/04/2018

Пред долгоочекуваниот концерт на легендарниот музички револуционер Ману Чао, ви пренесуваме уште еден видео поздрав, овој пат од „Конкоринг Лајон“!„Се гледамо тамо добри људи!“МАНУ ЧАО *ЛА ВЕНТУРА* || Скопско лизгалиште…

Read more...
Baildsa спремни за концертот на Ману Чао во Скопје! Baildsa спремни за концертот на Ману Чао во Скопје!

25/04/2018

Со жесток концерт овие момци ви се претставија на Д Фестивал и Пиволенд 2012, а овој пат, „Баилдса“ ве поздравуваат со видето кое го подготвија во нивни стил и ве очекуваат…

Read more...
Само уште 3 дена за Ману Чао промо картите Само уште 3 дена за Ману Чао промо картите

25/04/2018

Утре, 7ми септември стартува балканската турнеја на МАНУ ЧАО *Ла Вентура*, која своето финале ќе го има во Скопје, на 21ви септември. Единаесет години по еден од најдобрите концерти кои…

Read more...
Предгрупи на Ману Чао Ла Вентура Предгрупи на Ману Чао Ла Вентура

25/04/2018

За само неколку дена, на 7 септември, стартува долго очекуваната балканска турнеја на Ману Чао Ла Вентура, која своето финале ќе го има токму во Скопје, на 21 септември. Единаесет…

Read more...