Бесплатен јавен градски превоз за ТАКСИРАТ

Бесплатен јавен градски превоз за ТАКСИРАТ

Во петок (9-ти декември), во Метрополис Арена во Скопје ќе се одржи главната вечер на ТАКСИРАТ, а Фестивалот за сите свои посетители обезбеди бесплатен јавен градски превоз! Оваа поволност за посетителите на Фестивалот, реализирана со поддршка на ЈСП, ги промовира и позитивните вредности на ТАКСИРАТ, апелот за безбедно учество во сообраќајот и одговорно конзумирање алкохол. За време на одржувањето на настанот, односно на 9-ти декември и на 10-ти декември до пладне, сите посетители на ТАКСИРАТ добиваат бесплатен превоз со автобусите на ЈСП, за што доволно е само да го приложат билетот за ТАКСИРАТ и безгрижно да уживаат во големото финале со кое ќе биде одбележано затворањето на 18-тиот ТАКСИРАТ.

„Таксиратлии“ можат целосно да се препуштат на големата забава која нѐ очекува со целовечерното славење на македонската музика и настапите на гигантите на современиот домашен звук АРХАНГЕЛ, КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ, САНАТОРИУМ, ФОЛТИН, ЧИСТА ОКОЛИНА, како и победниците на годинашниот ЛУЗЕР ФЕСТ, групата CONTACT 59. Бесплатниот превоз за ТАКСИРАТ важи за сите автобуски линии на ЈСП.