Африканска конекција

Африканска конекција

Суперхикс со првиот ремикс на нивниот нов сингл Африка. Загребскиот рап бенд Connect е потписник на ремиксот на Африка, песна која пред само месец и половина ја имаше својата промоција на MTV.

Популарниот хрватски состав Конект, сопственик на големите хитови Небо, Јеебена и Бриге угасим пјесмом, веднаш изрази желба да учествува во ремиксот. Песната конечно ја објавуваме на само две недели пред големиот интимен концерт на Суперхикс во Колосеум

Ремиксот на Африка е достапен за бесплатно превземање на нашата официјална SoundCloud страница