Спремајте музика!

Спремајте музика!

Сите кои беа во Соулматик на дискусијата на тема ` создади и снимај ` која ја водеше Пеце од Суперхикс, сигурни сме дека слушнаа една доста блиска приказна за бенд кој повеќе од 20 години твори и веќе има висока позиција во регионот. Разликата во создавањето на демо верзии од почетоците на бендот до денес, снимањето на првите синглови во професионално студио, соработката помеѓу сите членови на бендот, до финалниот продукт - издавање на албум.

Околу овој проект Converse Rubber Tracks и се што продискутиравме во Соулматик, може да го букмаркирате и чекате отворање на аплицирањето на овој линк. Ние ќе ве потсетиме да се пријавите!

Творете дечки, ваква шанса не се пропушта!