Домашна Нова Година

Домашна Нова Година

Со Суперхикс ќе славиме Нова Година!

На Скопски Саем од 21 часот па додека не` држи глас и нозе, со Гоце САФ и Пистолеро, Пеперминт, Самоил Радински, и нашите Суперхикс и ептен домашна насмеана журка, лампиони, сијалички, жижици, кифлички, сарми, елки, живели, доволно простор за денсање и блокирани телефонски линии!  Карти - 200 денари имате тука http://mktickets.mk/thebestofmk 

Чао на 2014та, не поновила се .!. !