Живели!

Живели!

Им благодариме на сите пријатели на фестивалот, благодарение на чија поддршка беше реализирано 16. издание на „Таксират“, на сите кои на било кој начин беа дел од реализацијата и особено на публиката на „Таксират“ чија доверба и блискост со фестивалот е секогаш мотив и задолжување за уште поголемо, подобро и повесело следно издание.

 

Седумнаесетото издание на Таксират доаѓа за точно една година!