Eм гага ем октомври

Eм гага ем октомври

Среќната машина продолжува да вози кажете им на роднините другарите братучетките од Германија! 

 

Го симнавте ЕП-то?

 

еве го:

 

 image2

Новото ЕП симнете го со клик на омотот кој ќе ве однесе кај Дубиоза пред врата.

Три исклучителни парчиња музика како краток поздрав од Дубиоза за сите ние кои дома ќе си правиме концерти додека бендот ја шири религијата низ Европа.

Бидете ни весели, нема бегање од Балкан.. шта чеш!

Ајде:

image4