Сале Веруда њуз!

Сале Веруда њуз!

URBI ET ORBI 2

Сале Веруда има ново авторско рок трио Saša 21 (Сале гитара и вокал, Борис Кватерник бас и вокал и Колумбо тапани) и прв албум. Снимени се 12 песни и изработени се 521 лонгплејки.

Етикетите на Dirty Old Label и PDV (Prekomjerna Doza Vinila) стојат како копродукција на ЛП-то.

Песните снимени пред 10тина години во Ријека конечно на 13.08.2014та стигнаа во Пула на перфекционизација и дотерување во форма на албум кој може да се набави на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Уште го нема во продажба и на веб! Послушајте роЌери!