Виенски валцер - sold out

Виенски валцер - sold out

САРС - полн клуб, 11ти бецирк на Виена, лудило коe ги дочека и  почасти со незаборавна концертна ноќ.

700 km подалеку од брегот на Дунав ги повторија најголемите хитови и се окуражија дека нема недостижни желби

Атмосфера? 

10698405 10153613166155190 7400279023348151901 n

10433822 10153613165550190 8962198651393287926 n

10494727 10153613165830190 1270191358931142834 n

1236614 10153613164210190 3688811767328191062 n

www.sarsbend.com