Да ви кажеме збор-два!

Да ви кажеме збор-два!

Се гледаме на концерт на 12. април, во МКЦ (денсинг сала)!

Толку. А тајната ќе ви ја кажат ЗАД АГОЛОТ на видео-интервјуто за Балкан Хип Хоп Радио! ;)