Имаш бенд?! Побрзај!

Имаш бенд?! Побрзај!

Чујте и почујте! Јелен Демофест 06 ги отвори вратите на својот конкурс за сите бендови кои сакаат да се пријават и да (се обидат да) ги остварат своите музички соништа за снимање на авторски албум или купување на неопходната музичка опрема.

Имате уште 13 дена до затворањето на конкурсот и шансата која не би смееле да ја пропуштите!
Конкурсот е отворен до 15.04. 2013! Процедурата за пријавување е едноставна, а тука се' е објаснето.

Потребен ви е дополнителен мотив? Погледнете ги наградите на овој линк!

Што чекате? :)