Бај, бај, легендо…

Бај, бај, легендо…

После долга борба со проклетиот рак, ноќеска на полноќ не напушти човекот кој ни ја усмеруваше младоста.

Fuck the rak! Кога сонцето повторно ќе зајде, јас ќе те чекам тебе..

Луѓе како тебе веќе не постојат, лесна ти земја другар!

O Tusta ciao!

Kad sunce opet zadje