ShazaLaKazoo за првпат во Романија

Фолкстеп дуото од Белград, во наредните три дена, за првпат ќе одржи три концерти во Романија, започнувајќи вечерва во Kulturhaus во Букурешт, веќе утре во Setup, на прославата – 4 години од постоењето на клубот во Темишвар и на 24ти ShazaLaKazoo гостуваат во Клуж, во клубот Boiler, за каде се подготвува голем Balkan Party !

Следуваат нивните настапи во Шведска, Германија, Франција.. среќен пат!