Златни Бубамари

Златни Бубамари

На Гоцевата тераса во Универзалната сала, на 23ти февруари, златните бубамари си слетаа кај оние кои ги заслужија.

Меѓу останатите беа и:

Најдобар Балкански албум: ПЕРСПЕКТИВА – С.А.Р.С

34-300x204

Најдобар Балкански бенд: Дубиоза Колектив

63-300x201

Најдобар спот и хит на годината: АФРИКА – Суперхикс

66-220x300