Суперхикс во KSET победнички

Суперхикс во KSET победнички

Суперхикс викендов својата прва концертна дестинација ја имаа во клубот кадешто пред точно 10 години го имаа својот прв интернационален настап. Легендарниот загребcки клуб KSET (Клуб на студентите на Електротехника) на 17ти февруари беше домаќин на долгоочекуваниот соло концерт на Суперхикс. Masline, mastika… hik… Superhiks…, така тоа го виде www.muzika.hr