Концерт за сите! (видео)

Концерт за сите! (видео)

Место: Преполна Хала Спортова, Белград

Ден: Петок, 23.12.2011

Концерт: најдобриот регионален бенд според MTV за 2011та – Дубиоза Колектив

Гостин: Марко Маркович

Рекордед бај: Студио Б

Доживување: Кој бил, знае, кој не – нека го провери видеото.