Колку време? 18 години..

Колку време? 18 години..

Младите Суперхикс со сите оправдани, оваа година ќе матурираат!

Својот труд ќе започнат да го припремаат веќе наредниот месец, стартувајќи од Птуј, преку Љубљана и Марибор, до Загреб, Осијек, Ријека…

Успешната настава во природа, на тема Африка, придонесе за преку 200.000 Youtube преслушувања, околу 50 концерти, дружби, километри, болки во р`бетот..

Пред крајот на светот, одбраната на трудот ќе се случи пред скопската жири комисија !

~ ko preživi, prićaće ~