Еуфорија!

Еуфорија!

„Ако минатото лето остана запаметено по грандиозниот настап на Пол Ван Дајк на првиот Грин Бич фестивал, годинава се одеше во прилог на надминување на веќе постигнатото.


Ветено – сторено, во петокот цела Македонија, барем оној најголем дел кој деновиве е во Охрид се собра на плажата Парк. Сите до еден наоружани со позитивна енергија, насмевка и еуфорија…

Ајсберг, Лефанк и Резидент Ди-џејс ја загреаја толпата, а потоа сцената им ја препуштија на великаните. Два часа мрдање на битот на Џон Дигвид и потоа уште толку вистинско лудило на подиум на звуците на славеникот Карл Кокс.…“

(прочитај повеќе http://backstage.com.mk/mk/articles/makedonska-scena/rodendenska-karl-koks-zabava )

http://mojamuzika.mk/?p=726

http://www.plusinfo.mk/vest/9944/Karl-Koks-i-Gzon-Digvid-vo-ushte-eden-uspeshen-Grin-bich-festival

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=81111032139&id=49&setIzdanie=22345