Notice
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Comeback

Comeback

Концертот на Санаториум на 11ти јуни помина со очекуваната и препознатлива жестина на македонскиот антологиски треш-метал бенд.

Санаториум настапи на Скопското Кале во рамките на мото-фестот организиран од клубот “Ноќни волци”, а нивните верни обожаватели после седум години пауза имаа повторно можност да ги чујат во живо „Во себе умирам“, „Удобен ковчег“, „Ултра спид“, „Глад“, „Операција на мозокот“ и многу други песни.

Дел од атмосферата на овој comeback концерт го пренесуваме низ објективот на Емилија Маневска и Константин Качев.

Бендот можете да го следите на Twitter:
http://twitter.com/SanatoriumMK


и нивната официјална веб страница:
http://www.sanatorium.com.mk/.

 

{gallery}125{/gallery}