Д ФЕСТИВАЛ, Дојран

MIDNIGHT RITUAL: транс програма за затворањето на Д ФЕСТИВАЛ MIDNIGHT RITUAL: транс програма за затворањето на Д ФЕСТИВАЛ

15/05/2017

Откако повеќе од 20 музички артисти веќе ги потврдија своите настапи на Д Фестивал, меѓу кои и музичките ѕвезди како…

Read more...
РУДИМЕНТАЛ на Д ФЕСТИВАЛ! РУДИМЕНТАЛ на Д ФЕСТИВАЛ!

08/05/2017

По Сигма и Вилкинсон кои со спектакуларните настапи ги одбележаа претходните изданија на Д ФЕСТИВАЛ, во листата хедлајнери годинава се…

Read more...
КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ и С.А.Р.С. ги потврдија настапите на Д ФЕСТИВАЛ КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ и С.А.Р.С. ги потврдија настапите на Д ФЕСТИВАЛ

04/05/2017

Д ФЕСТИВАЛ, единствениот open-air музички фестивал кај нас, добива нови хедлајнерски засилувања за новото тридневно фестивалско лето кое ќе се…

Read more...
Koop Oscar Orchestra, шведската џез-електронска сензација на Д ФЕСТИВАЛ Koop Oscar Orchestra, шведската џез-електронска сензација на Д ФЕСТИВАЛ

02/05/2017

Покрај веќе потврдените настапи на драмендбејс пионерот РОНИ САЈЗ, ѕверското име на андерграунд дет-метал сцената СИНИСТЕР и имињата од новата…

Read more...
Earlybird билети за Грин Бич Фестивал Earlybird билети за Грин Бич Фестивал

26/04/2017

Почнува продажбата на билетите за претстојното, осмо издание на GREEN BEACH FESTIVAL кој ќе се одржува на 28-ми и 29-ти…

Read more...
RICHIE HAWTIN - втор мега хедлајнер на GREEN BEACH FESTIVAL 2017 RICHIE HAWTIN - втор мега хедлајнер на GREEN BEACH FESTIVAL 2017

20/04/2017

ГРИН БИЧ не би бил вистински Фестивал доколку го нема и својот втор фестивалски ден, а тоа значи и уште…

Read more...
Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал! Старт за РАН КОРМОРАН на Д Фестивал!

05/04/2017

Во среда, на 5-ти април точно на пладне стартува специјалната онлајн акција на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н. РАН КОРМОРАН…

Read more...
Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8 Папа СВЕН ВАТ на Грин Бич Фестивал #8

05/04/2017

Грин Бич Фестивал на 29-ти јули (сабота) ќе го претстави своето ново, осмо издание заедно со харизматичниот великан на електронската…

Read more...
View all News